»
S
I
D
E
B
A
R
«
Chocka igång hjärtat
May 20th, 2013 by admin

Jag undrar hur det känns att utsättas för en defibrillator för det ser så brutalt ut när dom försöker återuppliva människor i filmer och jag antar att det inte kan vara särskilt skönt men det vore kul att testa för det kan väl inte vara farligt? Det är ju meningen att man ska starta igång hjärtat igen, det är ju en återupplivningsapparat och då kan det väl inte vara farligt. I värsta fall så får som väl prova en gång till så att man vaknar upp igen tänker jag. Det finns många saker som jag skulle vilja prova på för jag tycker om att uppleva nya saker. Jag ar till exempel inte provat på att hoppa fallskärm ännu men det är verkligen något som jag skulle vilja prova på någon gång för det verkar ju väldigt spännande och det måste ju vara en speciell känsla att göra det tror jag.


Leave a Reply